您现在的位置: 成人高考 - 备考资料 - 专升本 - 英语

2022年成人高考专升本《英语》模拟套题训练及答案(9)

来源: 中国教育在线     2022年04月15日

【导语】中国教育在线成人高考频道根据《全国各类成人高等学校招生复习考试大纲》收集整理了2022成考专升本《英语》模拟套题训练试题以供广大考生参考,具体如下:

成人高考有疑问、不知道如何选择主考院校及专业、不清楚成考当地政策,点击立即了解》》

2022年成人高考专升本《英语》模拟套题训练及答案(9)

点击查看:2022年成人高考专升本《英语》模拟套题训练及答案汇总

It was a case of emergency.The four-year-old girl awoke and smelled smoke.She couldn't wake her mother, so she dialed 'zero', An operator immediately called the fire department.Help was sent, and a tragedy avoided.

Days before this emergency, the mother had taught her child how to telephone for help.Children as young as two and one-half years old can be taught to use the phone in emergency situations.Here are some points.

Memorizing certain facts is important.Teach your children their names, and the section of town where you live.Try to keep what they learn within their abilities.Simple information, learned well, is better than difficult information only partly learned.

Be sure your children know how to use the telephone.They should be taught to dial 'zero' for the operator, at the very least.And they should be taught to dial '911' if it is used in your town.

Practice over a period of several days.Over-learning is necessary so the child can act automatically in case of emergency.

If you would like a booklet giving instructions on calling for help, write Telephone For Help, Box 99, Bowling Green Station, New York, NY 10004.

第48题 From this passage, why is it a good idea for children to learn how to use the telephone?

A. Children have fun dialin

B. Emergencies happen without warnin

C. Children can wake their parent

D. Dialing can help children with their math stud

答案:B

解析:从第一段推断,通常许多紧急情况的发生都是不可预料的。第二段描述母女幸免于难,是因为母亲教4岁的孩子拨打紧急电话。由此可见,教小孩子打电话是个好主意,因为突发事件是不可预料的。

第49题 Based on this passage, over-learning is good because __________.

A. simple information is used

B. children should know their names

C. it helps children act automatically

D. difficult information is only partly learned

答案:C

解析:如何教孩子打电话的第三点说明中提到,反复地练习有助于孩子在紧急情况下下意识的操作。

第50题 Paragraph 4 talks about dialing '911'.This number is probably

A. the operator

B. an emergency number

C. a practice number for children

D. used to keep children calm

答案:B

解析:本文讲的是教小孩打电话是为了在紧急情况下求助,并且专门提到应当教他们拨打911。由此推断,911是一个救急电话。

第51题 What is the main idea of the passage?

A. Give instructions on calling for help,

B. Partly-learned information is useles

C. Teach children how to deal with emergencie

D. Keep what children learn within their abilitie

答案:C

解析:第一段及全文都说明本文的中心内容是教孩子如何应对紧急情况。

第52题 Who cooks dinner?

A. The guests who stay in the Camping Groun

B. The chef at the camping ground restauran

C. The owner of the Camping Groun

D. Does not mention at al

答案:A

解析:第一段。到那里去的旅游者都喜欢使用那里的厨房设备。可见是客人自己动手做饭。

第53题 What does Valley View offer besides the inspiring views?

A. Laundry/valet service

B. A fitness centr

C. Recreation activitie

D. Cooking facilitie

答案:C

解析:第二段。除了第一段提到的非常方便、实用、周到的生活设施外,离这个野营地不远的别墅村还提供了多种娱乐场所、设施和活动。

第54题 The camping grounds overlook __________.

A. a tall mountain

B. an area between mountains

C. a city centre

D. a large flat ground

答案:B

解析:参见第一段。此题是对词汇的考查。valley意为“山谷”,肯定是在两山之间了。

成人高考有疑问、不知道如何选择主考院校及专业、不清楚成考当地政策,点击立即了解》》

热点推荐:

2022年全国成人高考报名时间及报名入口

2022年全国成人高考报名条件

2022年全国成人高考报名费用

你可能感兴趣的试题
中国教育在线成考频道为广大考生提供2020年成人高考专升本《英语》考试真题及答案等信息。
2018年成人高考备考进行时,中国教育在线成人高考频道收集整理2018年成考专升本英语动词不定式归纳总结,供考生备考复习之用!
1
意向表
2
学习中心老师电话沟通
3
查看评估报告
1、年龄阶段

18~23周岁

24~32周岁

33~40周岁

其他

2、当前学历

高中及以下

中专

大专

其他

3、提升学历目标

工作就业

报考公务员

落户/居住证

其他

4、意向学习方式

自学考试

成人高考

开放大学

报考所在地
*
请选择省
北京市
天津市
河北省
山西省
内蒙古自治区
辽宁省
吉林省
黑龙江省
上海市
江苏省
浙江省
安徽省
福建省
江西省
山东省
河南省
湖北省
湖南省
广东省
广西壮族自治区
海南省
重庆市
四川省
贵州省
云南省
西藏自治区
陕西省
甘肃省
青海省
宁夏回族自治区
新疆维吾尔自治区
港澳台地区
没有选项
*
*
已阅读并同意
《用户服务协议》
声明:(一)由于考试政策等各方面情况的不断调整与变化,本网站所提供的考试信息仅供参考,请以权威部门公布的正式信息为准。
(二)本网站在文章内容来源出处标注为其他平台的稿件均为转载稿,免费转载出于非商业性学习目的,版权归原作者所有。如您对内容、版权等问题存在异议请与本站联系,我们会及时进行处理解决。

查看自学考试最新资讯 查看远程教育最新资讯

成考专业快选

广东
浙江
江苏
北京
上海
重庆
四川
山东
安徽
河北
湖北
河南
湖南
陕西
福建
山西
江西
广西
云南
天津
海南
吉林
辽宁
黑龙江
内蒙古
新疆
贵州
宁夏
甘肃
青海
西藏
全部
高升专
专升本
高起本
全部
文史类
艺术类
理工类
体育类
医学类
经管类
教育类
法学类
农学类

成考热门专题

成考热议话题

成考推荐文章

您好,当前有专业客服人员在线,让我们来帮助你吧!